Klub         ochrancov zelene


Websupport

Kozel píše


Ocenenie prijímam s vďakou

29.03.2015 ( Ševčíková Dana )
[ Naspäť na zoznam článkov ]


Keď mi domov prišlo pozvanie na slávnostné odovzdávanie ocenení osobností za pedagogickú, výchovnú a kultúrnu činnosť mesta Senica, bolo to pre mňa veľké prekvapenie. O chvíľu ho vystriedal trochu rozpačitý pocit, pretože si veľmi dobre uvedomujem, že som do povedomia verejnosti vstúpila aktivitami, ktoré uskutočňujeme v rámci nášho združenia, a za ktorými je kopa hodín práce mnohých dobrovoľníkov.

Ocenenie prijímam s vďakou. Je pre mňa cťou stáť medzi ľuďmi, vykonávajúcimi  záslužnú činnosť na poli výchovy a  vzdelávania. Teším sa z úprimných gratulácií a vnímam ich ako výzvu do ďalšej dobrovoľníckej práce. Jej prioritou bola a bude výchovno – osvetová činnosť v oblasti ochrany prírody s dôrazom na ochranu stromov. Nech už šlo o brigády, o Strominkov, o kampaň pre hlasovanie za senickú morušu a iné naše aktivity.

Touto cestou chcem prejaviť svoje veľké poďakovanie ľuďom, bez ktorých by nič z uskutočneného nebolo pravdou, bez ktorých by nebola žiadna čerešňová aleja, žiadni Strominkovia, žiadna stromová kandidátka v európskej súťaži, ani Morušová Kráľovná, ani prednášky pre deti, ani žiadny KOZEL vôbec . Bez týchto ľudí by som mala len predstavy o podobných aktivitách, s nimi však dostávajú reálnu tvár. Vďačím každému jednému človiečikovi, ktorý ochotne prispieva k realizácii našich nápadov a podujatí, ďakujem za každú chvíľku a myšlienku, venovanú týmto aktivitám. V snahe, aby som snáď niekoho neopomenula, nechcela som menovať nikoho konkrétne. Nedokážem však nespomenúť aspoň troch ľudí, za ktorými už dávno nevidím len „kolegov“ zo spoločného združenia . Preto sa so získaným ocenením, aspoň takto pomyselne, delím s Jakubom Kováčom, Jurajom Kabátom a Martinom Škúrkom. Vďaka Vám, chlapci moji. Tá cena je aj Vaša.


Meno  
Heslo
(C) Klub ochrancov zelene