Klub         ochrancov zelene


Websupport

Aktivity


Máme tu ďalší ročník ankety Strom Senice

04.05.2015 ( Ševčíková Dana )
[ Naspäť na zoznam článkov ]


Mesto Senica, občianske združenie Klub ochrancov zelene a redakcia Naša Senica vyhlasujú anketu Strom Senice 2015.

Máte v Senici svoj obľúbený strom, alebo strom, ktorý je pre vás z nejakého dôvodu zaujímavý? Nominujte ho do našej ankety Strom Senice 2015. Spolu s fotogra­fiou nominovaného stromu napíšte o aký strom ide, kde v Senici rastie, odmerajte jeho obvod a v stručnosti uveďte čím vás zaujal a prečo ho do súťaže prihlasujete. Vaše nominácie na Strom Senice 2015 posielajte elektronicky na adresu viera.baroskova@senica.sk do 20. mája. Porota z prihlásených stromov vyberie päť finá­lových stromov, ktoré zverejníme v májo­vom čísle Našej Senice a potom bude možné hlasovať.

Najpopulárnejším stromom tejto ankety je moruša biela z Robotníckej ulice, ktorá v roku 2010 mestskú súťaž vyhrala, v roku 2014 zvíťazila v celoslovenskej ankete Strom roka a v roku 2015 kandidovala na titul Európsky strom, kde sa umiestnila na ôsmom mieste.

V tomto období súčasne prebieha i nominácia stromov do celoslovenskej ankety STROM ROKA, organizovanej Nadáciou Ekopolis, v ktorej práve naše moruša  získala v minulom roku prvenstvo. Zapojte sa do stromových súťaží, upozornite na stromy, ktoré máte radi.

 


Meno  
Heslo
(C) Klub ochrancov zelene