Klub         ochrancov zelene


Websupport

Aktivity


Vysaďme si cyklotrasu, Seničania

18.06.2019 ( Ševčíková Dana )
[ Naspäť na zoznam článkov ]


Máme v pláne skrášliť senickú cyklotrasu výsadbou zelene. Momentálne na tento projekt zháňame prostriedky podávaním žiadostí o dotácie. 

Za projekt „VYSAĎME SI CYKLOTRASU“ môžete do 14.7.2019 hlasovať aj v Tescu v rámci programu „Vy rozhodujete, my pomáhame.“

Cieľom výsadby je osadiť začiatok cyklotrasy od parku stromoradím. Ďalšia výsadba bude pokračovať po menších skupinkách. Z dôvodu sietí a vlastníckych vzťahov na cyklotrase nie je možná všade súvislá líniová výsadba. Realizáciou projektu chceme dosiahnuť, aby aktivita bola  prvou, pilotnou, v ktorej sa bude pokračovať aj v budúcich sezónach. Rozsah tohtoročnej výsadby bude závisieť od toho, ako budeme úspešní s našimi žiadosťami o dotácie.

Ak sa vám náš nápad páči a chceli by ste tomuto zámeru pomôcť aj vy, môžete ho podporiť zaslaním ľubovoľnej čiastky na účet nášho združenia: SK30 7500 0000 0040 1467 9059. Do poznámky napíšte „Cyklotrasa“. Všetkých darcov radi zverejníme a verejne poďakujeme. Čím viac nás bude, tým lepšie.

Výsadbu budeme realizovať v jesennom období roku 2019. Plánovanie aj realizácia prebehne v spolupráci s Mestom Senica. Na brigádu sú pozvaní všetci ľudia, ktorí chcú priložiť ruku k dielu. Očakávame podporu seničanov, verím, že nás, ktorým na našom meste záleží, je veľa. Veď cyklotrasu máme radi všetci. 

Prípadné otázky nám môžete posielať aj na: oz.kozel@gmail.com


Meno  
Heslo
(C) Klub ochrancov zelene