Klub         ochrancov zelene


Websupport

Kozel píše


Hlasujte a pomôžte pri získaní dotácie na vybudovanie dopravného ihriska

14.06.2013
[ Naspäť na zoznam článkov ]


Pomôžte získať peniaze na vybudovanie DOPRAVNÉHO IHRISKA v Senici. Stačí ak budete hlasovať. Projekt na dopravné ihrisko s názvom BiCYKEL NÁŠ KAMARÁT v areáli 1. ZŠ postúpil v 2. ročníku programu SPPoločne do verejného hlasovania na webstránke www.sppolocne.sk a je len na nás, či získa najviac hlasov. Prosím podporte tento projekt a zahlasujte.

Od 30. mája 2013 je spustené verejné on-line hlasovanie o najprínosnejšie projekty v troch regiónov Slovenska. Aj tento krát rozhodne o víťazoch široká verejnosť.
Jednotlivé projekty môžu získať finančný príspevok vo výške od 3 000 do 8 000 eur. Šancu uspieť má minimálne 12 projektov v každom z 3 regiónov Slovenska (západ, stred a východ) s najvyšším počtom pridelených hlasov – 6 projektov v kategórii SPPoločne pre ľudí a 6 projektov v kategórii SPPoločne pre domovinu, t.j. spolu najmenej 36 projektov.


Sami môžete rozhodnúť svojím 1 hlasom alebo 3 hlasmi, ktorý projekt získa finančný príspevok na svoju realizáciu.
Jeden hlasujúci môže poslať 1 hlas alebo 3 hlasy vybranému projektu z ľubovoľnej kategórie (SPPoločne pre ľudí a SPPoločne pre domovinu) v rámci Slovenska.
Pri hlasovaní si hlasujúci na webovej stránke www.sppolocne.sk klikne na odkaz HLASUJTE A VYHRAJTE. Následne si vyberie konkrétny projekt zo zoznamu 240 projektov zaradených do verejného on-line hlasovania a klikne na možnosť HLASOVAŤ.
Verejné on-line hlasovanie bude ukončené v nedeľu 23. júna 2013 (23.59 h).
Výsledky hlasovania budú zverejnené na adresewww.sppolocne.sk v priebehu štvrtého júnového týždňa.
Po skončení hlasovania získa navyše 6 mimoriadne zaujímavých projektov bonusové ceny vo výške 5 000 eur, o ktorých udelení rozhodnú samostatne SPP, Nadácia SPP a EkoFond. Túto cenu získajú v každom regióne 2 projekty, t.j. jeden projekt z kategórie SPPoločne pre ľudí a jeden projekt z kategórie SPPoločne pre domovinu.
Ďakujeme za prejavenú podporu.

Link na náš projekt: http://www.sppolocne.sk/sk/prihlasene-projekty/detail-projektu/564?1=1®ion=2&order=p_name
PaedDr. Slavomíra Melišová


Meno  
Heslo
(C) Klub ochrancov zelene